Evie Westland
Evie Westland Good vibes 11 feb 2017 / 19:57 uur

Oeps! Inbrekers maken het de politie gemakkelijk

Mocht er een school voor inbrekers bestaan, dan is les 1 vermoedelijk: áltijd je sporen uitwissen. Inbrekers die afgelopen nacht toesloegen in Abcoude, hadden die wijze les duidelijk niet meegekregen.

Ze maakten het de politie erg makkelijk: ze lieten na hun inbraak namelijk verse voetsporen achter in de sneeuw. „In de tuin bij de gepleegde inbraak troffen wij verse schoensporen aan die ons over een afstand van circa 5 km door heel Abcoude leidden. Na een intensief (ouderwets) spoorzoekertje hebben wij op de Spoorlaan de twee verdachten kunnen aanhouden", schrijft de politie op Facebook.

https://www.facebook.com/&/posts/1257056327717562

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps! Inbrekers maken het de politie gemakkelijk
Sluiten