IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 20 feb 2017 / 07:06 uur

Niet meer zoeken naar de ware: trouw met jezelf!

Soms kan de zoektocht naar de ware jaren en jaren duren. En voor sommige mensen is het (nog) niet weggelegd. Lynne Gollogly is al haar leven lang op zoek naar de liefde van haar leven, maar op haar 39e heeft ze hem nog steeds niet gevonden. Ze besloot haar zoektocht op te geven en een wel heel bijzonder verjaardagsfeest te geven.

Lynne besloot om op haar veertigste verjaardag met zichzelf ‘te trouwen’. Ze heeft geen zin meer in een relatie, meldt Metro UK. Ze heeft zelfs een vrijgezellenfeest gepland voordat ze zichzelf definitief van de markt afhaalt. Ze trouwt in april, waarna ze met zichzelf op huwelijksreis gaat naar Rome.

Eerder verloofd

Voor haar bruiloft trekt ze echt alles uit de kast: ze gaat voor de klassiek witte jurk, heeft al een visagiste in de arm genomen én heeft een geheime locatie geboekt voor haar ‘bruiloft’. „Ik ben alweer een tijdje single”, vertelt ze aan Metro UK. „Ik heb een boel potentiele relaties gehad in het verleden, maar ik wil niet zomaar voor iemand gaan zodat ik in de hedendaagse maatschappij pas.”

Lynne is zelfs wel eens verloofd geweest. „Het was suf en er kwam niks van terecht.” Ze vertelt nooit nooit te willen zeggen, maar ze heeft geen zin om maar te gaan wachten op de ware.

https://twitter.com/Kazi_UK/status/833274360571899905

Friends

De bruid in spé kreeg het idee toen ze een aflevering van Friends zag waarin Rachel, Monica en Phoebe alledrie jurken passen. „Ik heb dat altijd al een keer willen doen. Dat Mr. Right er nog niet is, maakt niet uit. Ik trouw wel zonder hem!” Officieel trouwen is het niet, in Engeland kun je alleen met een ander trouwen.

Wat Lynne’s familie ervan vindt? „Ze weten dat ik een beetje gek ben, zo schrokken er dus ook niet echt van.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Niet meer zoeken naar de ware: trouw met jezelf!
Sluiten