Metro
Metro Good vibes 12 feb 2017 / 08:25 uur

Man zet ontvoering in scène vanwege bordeelrekening

Een man uit Colombia is zaterdag gearresteerd nadat hij zijn eigen ontvoering in scène had gezet. Met de opmerkelijke actie hoopte hij losgeld te verdienen, zodat hij zijn torenhoge rekening bij een bordeel in Medellin kon betalen.

Volgens lokale media was de 23-jarige man vier dagen lang aan het feesten in een bordeel. De drankjes en prostituees zorgden voor een rekening van ruim 3600 euro. De jonge Colombiaan bedacht in zijn nood om de rekening te betalen een plan om snel aan geld te komen. Voor een klusje moest hij een auto naar de eigenaresse brengen. Dat bracht hem op een idee.

Hij besloot de auto niet af te leveren en deed net of kidnappers hem vasthielden en liet hij de vrouw weten dat ze een kleine 5000 euro moest betalen voor zijn vrijheid en de terugkeer van haar auto.

Op de plaats waar de overdracht plaats zou vinden werd de man in de boeien geslagen. Zijn zogenaamde ontvoerders waren medewerkers van het bordeel die er zeker van wilden zijn dat de man de rekening betaalde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man zet ontvoering in scène vanwege bordeelrekening
Sluiten