Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 23 feb 2017

Lief! Realityserie Keeping up With the Kattarshians

Kim, Kourtney, Kylie en Kendall uit de weg, want we hebben een viertal nieuwe supersterren voor jullie in de plaats. Minstens net zo knap en sowieso met een hoger aaibaarheidsgehalte. In IJsland kun je vanaf nu dagelijks Keeping Up With the Kattarshians kijken: een realityshow met vier kittens in een poppenhuis.

De show is ontwikkeld in samenwerking met de IJslandse kattenbescherming, oftewel de Icelandic Cat Protection Society, en geeft jou de mogelijkheid om via een livestream de hele dag de kittens Guõni, Ronja, Bríet en Stubbur te bekijken. De kittens zijn allemaal afkomstig uit een lokaal dierenasiel en zijn recent in hun nieuwe huis – inclusief eten, spelletjes, bewegingsmogelijkheden en plekjes om te slapen – getrokken.

De kittens zijn de hele dag te volgen via verschillende verborgen camera’s die verbonden zijn met de website van Nutiminn, een IJslandse uitzender. Zo kun je het viertal constant in de gaten houden tijdens het chillen, slapen of wanneer zij hun ‘cravings’-momentje hebben.

Waarom?

Het resultaat van de livestream? Volgens de producent van het programma, Inga Lind Karlsdóttir, het meeste verkeer ooit naar de website van Nutiminn. Bovendien zijn er meteen meer mensen die een dier uit het asiel willen adopteren. Gu, Ron, Bri en Stub hebben inmiddels nieuwe eigenaren en maken binnenkort plaats voor vier nieuwe kittens.

https://www.youtube.com/watch?v=nZ6JdkJ-CBI

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lief! Realityserie Keeping up With the Kattarshians
Sluiten