Puck Roest
Puck Roest Good vibes 12 feb 2017 / 12:00 uur

Fifty Shades-sterren maken IKEA-handleiding sexy

Er is geen ontkomen aan, het tweede deel van de trilogy; Fifty Shades Darker. De film werd aangekondigd met een hoop bombarie en lijkt opnieuw – ondanks de slechte beoordelingen – een groot succes te worden. De sterren van de film, Jamie Dornan en Dakota Johnson, spraken natuurlijk met tientallen journalisten om de film te promoten.

Natuurlijk kun je dan vragen stellen over de samenwerking met elkaar, Kim Basinger of met de regisseur. Maar je kunt ook gewoon een montagehandleiding van de IKEA die je nog ergens had liggen in je tas stoppen. Dat deed deze Canadese journalist. Hij vroeg Dornan en Johnson vervolgens op het de beschrijving voor te lezen, in Fifty Shades-stijl natuurlijk.

Dornan begint ietwat ongemakkelijk aan de ‘opdracht’, maar Johnson heeft onmiddellijk de smaak te pakken. Na enkele seconden weet je niet eens meer dat het om een oersaaie montagehandleiding gaat. En de journalist? Die kan niet stoppen met giechelen terwijl de acteurs de doodgewone teksten lezen.

Reageer op artikel:
Fifty Shades-sterren maken IKEA-handleiding sexy
Sluiten