Metro
Metro Good vibes 2 feb 2017 / 15:53 uur

Fan voorspelde zwangerschap Beyoncé maanden geleden

De showbizzwereld was woensdag korte tijd in rep en roer. Beyoncé liet namelijk weten dat ze in verwachting is van een tweeling. De mededeling met bijhorende foto verbrak een record op Instagram. Maar er was één fan die al lange tijd wist dat de 35-jarige zangeres opnieuw moeder zou worden.

Op 22 juli 2016 plaatste @beyoncefan666 een tweet waarin hij/zij aankondigde dat de zangeres in februari 2017 met de wereld zou delen dat ze in verwachting was. Precies op 1 februari plaatste de superster de zwangerschapsfoto op Instagram.

Fans van Beyoncé zijn volledig overrompeld door de exacte voorspelling van de anonieme Twitteraar. Maar dit is niet de eerste keer dat @beyoncefan666 het bij het rechte eind had. Zo wist hij/zij ook al dat Donald Trump de nieuwe president van de Verenigde Staten zou worden.

Geslaagde grap

Natuurlijk kan deze Twitteraar niet écht de toekomst voorspellen. Er is namelijk een simpel trucje waardoor je datum van je tweets kunt veranderen. Toch werd de ‘voorspelling’ over Beyoncés zwangerschap bijna 44.000 keer geretweet en ruim 36.000 keer geliket.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fan voorspelde zwangerschap Beyoncé maanden geleden
Sluiten