Puck Roest
Puck Roest Good vibes 12 feb 2017 / 09:25 uur

Broer (17) neemt zusje mee naar vader-dochter bal

De 17-jarige Mohammad Hasher uit Michigan wordt overspoeld met lofprijzingen, nadat hij iets ontzettend liefs voor zijn jongere zusje deed. Hij nam haar mee naar het vader-dochter bal op haar school, omdat hun vader niet meer in hun leven is.

Afgelopen dinsdag deelde Hasher een aantal foto’s via Twitter. Zijn 6-jarige zusje Noor Sabah was verdrietig omdat ze niet alleen naar het vader-dochterfeest wilde gaan. Sinds de scheiding van de ouders van Hasher en zijn zusje hebben ze niets meer vernomen van hun vader. Ze had haar nieuwe jurk al aangetrokken maar wilde toch niet gaan omdat haar vader niet mee kon. Daarop besloot Hasher haar mee te nemen naar het feest.

Viral

„Ik nam afgelopen week mijn jongere zusje mee naar haar eerste vader-dochter bal. Het spijt me dat je geen vader hebt, maar ik zal er altijd voor je zijn”, twitterde hij. De tweet ging binnen mum van tijd viral en Hasher werd uitgeroepen tot held.

De twee hadden een fantastische avond. Niet alleen Noor was dolblij met haar date, maar ook de organisatie van het feest kon de actie van de 17-jarige Hasher waarderen. Hij werd daarom ook uitgeroepen tot koning van het bal. En waarschijnlijk ontvangt hij binnenkort ook de titel van ‘Broer van het Jaar’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Broer (17) neemt zusje mee naar vader-dochter bal
Sluiten