IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 24 jan 2017 / 18:28 uur

Wilde ijsbeer eet hapje mee met wetenschappers

Een goede buur is altijd beter dan een verre vriend. Zeker als je ergens afgelegen zit, zoals op de Noordpool in de arctische wildernis. Dan kan het handig zijn als je af en toe bij iemand een kopje suiker kunt lenen. Of gewoon aan kunt schuiven tijdens het avondeten.

Een ijsbeer was dan ook blij toen hij nieuwe buren kreeg. Er vaarde een Noors schip rond dat onderzoek doet in het Noordpoolgebied. En mensen moeten natuurlijk ook eten. Dus besloot de ijsbeer te vragen of hij aan mocht schuiven.

Koffie

De wetenschappers op de boot Lance zaten net aan een kopje koffie toen er in het kleine ronde raam ineens een grote witte berenkop verscheen. In plaats van het volwassen roofdier weg te jagen, gaven ze hem een stukje visfilet. Dat magische moment wisten ze ook nog eens vast te leggen op beeld.

De foto werd gedeeld door Redditgebruiker Johny_Love, wiens oom op de boot zat.

Beeld: Reddit/Johnny_Love

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wilde ijsbeer eet hapje mee met wetenschappers
Sluiten