IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 4 jan 2017 / 20:04 uur

Smerig: mensen laten 30 liter poep achter voor kroeg

In Den Helder kreeg een kroegeigenaar een flink smerige verrassing. Haar schoonzoon Redney Broerse vond een emmer vol poep voor het café. Hij belde de politie, waarna de hele straat werd afgezet om de boel op te ruimen, weet RTV NH.

De politie schakelde meteen de brandweer in, die 30 liter poep in de emmer aantrof. De stank van de menselijke uitwerpselen was onbeschrijfelijk: „Alsof je alles wat uit je lichaam komt, kots, schijt, urine, mengt met lijklucht”, vertelt Broerse tegen de omroep.

Camerabeelden

Hoe het smerige cadeau precies voor de kroeg is beland, is lastig te zeggen. „Ze hebben moeten sjouwen of iemand heeft het achter op de fiets gehad. Ze zijn onderweg geweest met een emmertje poep. Zij hebben er meer moeite voor gedaan dan wij. Wij hebben de emmer niet aangeraakt.”

Gelukkig heeft een camera in het café de daders vermoedelijk op beeld vastgelegd. Het gaat echter nog wel even duren voor ze erachter komen wie het zijn geweest: er is 24 uur aan beeldmateriaal opgenomen. Nog niet alles is bekeken, maar Broerse gaat ervan uit dat de daders wel op camera staan.

Jaloezie

Ook heeft Broerse al wel een idee wie het geweest kunnen zijn. Het café loopt goed en dat kan niet iedereen waarderen, hij denkt dat het om jaloerse concurrenten gaat. De beelden gaan naar de politie zodra de daders erop zijn gespot.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Smerig: mensen laten 30 liter poep achter voor kroeg
Sluiten