Elselotte Smink
Elselotte Smink Good vibes 10 jan 2017 / 16:27 uur

Naakte man opgepakt tijdens ‘illegale’ scheerpartij

Waar de meeste mensen zich scheren in de badkamer of voor een spiegel, besloot een Duitse man het héél anders aan te pakken.

De 22-jarige werd opgepakt in het toilet van een trein, terwijl hij in zijn blootje zijn intieme delen stond te scheren. Dat is in principe niet strafbaar, als de scheerfanaat in het bezit was geweest van een treinkaartje. En dat was niet het geval.

Schrik voor de conductrice

Een nietsvermoedende conductrice ontdekte de man toen ze bezig was met de kaartcontrole in de trein. Ze schrok zich rot en waarschuwde de politie. Die maakte op het station van Düsseldorf de wc-deur open.

Daar troffen de agenten de man aan, die zich door de politiemannen niet liet weerhouden de scheerklus op zijn dooie gemak af te maken. Volgens de politie was de man verontwaardigd en verklaarde hij dat hij het toilet had gekozen omdat hij „momenteel thuis niet welkom is”. Tja, nood breekt (scheer)wet?

Of de man naast een boete voor het zwartreizen en de herinnering aan de gênante ontdekking nog een andere straf te wachten staat, is niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Naakte man opgepakt tijdens ‘illegale’ scheerpartij
Sluiten