Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Good vibes 25 jan 2017
Leestijd: 1 minuut

Marvel Comics brengt ode aan Beyoncé

Ze kan inmiddels echt niemand met internet ontgaan zijn: Beyoncé. De vrouw werd geprezen om haar nieuwste album, Lemonade. Daar verscheen onder andere het nummer Formation op, met net als bij de rest van het album een clip.

Hoed

Wie een beetje heeft opgelet, ziet Queen B. met een hoed over haar ogen in beeld. Precies zoals de nieuwste cover van Marvel Comics, waarop America Chavez de show steelt. Het personage is alleen gehuld in de stijl van de Amerikaanse vlag.

Make-over

Daarmee krijgt het karakter een kleine make-over. De queer Latina verscheen in 2013 in de comic Young Avengers, samen met onder andere Loki. Axel Alonso is hoofdredacteur van het tijdschrift waar America op de cover prijkt, en vertelt: „In deze nieuwe comic laat America de vele en diverse karakters van het Marvel Universe blijken.”

„In America neemt de voorheen Young Avenger het resoluut op tegen een horde aliens, terwijl ze haar sociale leven in stand probeert te houden.” De nieuwe heldin heeft de kracht dat ze tussen verschillende dimensies kan reizen. Haar naam dankt ze na jaren reizen aan Marvel’s heldin Miss America uit 1943. Daarnaast kan America zelf vliegen, is ze supersnel en onverwoestbaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Marvel Comics brengt ode aan Beyoncé
Sluiten