Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 3 jan 2017 / 13:10 uur

Koppel met downsyndroom viert liefde met trouwfoto’s

De liefde is mooi en moet gevierd worden. Dat vinden ook Polly en Joe, een koppel met het downsyndroom. De twee hebben een paar prachtige foto’s van hun trouwdag gedeeld, waarmee ze aan mensen willen vertellen dat ‘het het allerbeste ter wereld is om lief te hebben en geliefd te zijn.’

Polly en Joe werden acht jaar geleden verliefd op elkaar toen ze allebei les hadden op een school in Sussex. De twee bleven bij elkaar en zorgden in mei voor een absolute droombruiloft met ‘festivalthema’, een unicorntroon en 200 vrienden en familieleden die bij het grote moment aanwezig waren. Nu delen ze de foto’s van hun grote dag met de rest van de wereld. En die prachtplaatjes gaan viral.

Gepostet von The Wedding Scoop am Montag, 2. Januar 2017

Fantastisch om lief te hebben

„We zouden het fantastisch vinden als ons verhaal het leven van anderen die ook moeten dealen met een handicap of ongelijkheid beïnvloedt”, zegt Polly tegen RocknRoll Bride. „Het is fantastisch om lief te hebben en daar liefde voor terug te krijgen.”

Gepostet von The Wedding Scoop am Montag, 2. Januar 2017

Favoriet moment

Polly heeft ook een favoriet momentje van de dag. Of eigenlijk meerdere: „Het moment waarop ik ‘ja, ik wil’ zei, de ringen werden uitgewisseld en onze dans op Labyrinth”, vertelt ze. „We vonden het ook superleuk dat er heel veel koppels de bruiloft met ons samen vierden.”

Gepostet von The Wedding Scoop am Montag, 2. Januar 2017

De dolgelukkige Polly heeft ook een tip voor andere koppels, in het speciaal voor mensen met een handicap: „Leef je droom, geloof in jezelf en geloof erin dat alles mogelijk is.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koppel met downsyndroom viert liefde met trouwfoto’s
Sluiten