IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 21 jan 2017 / 13:25 uur

Kersverse vader doet origineel huwelijskaanzoek

Wie een beetje kennis heeft van romantische komedies en sitcoms, weet dat je als man de beste wingman hebt aan een baby. Veel vrouwen komen op baby’s af als bijen op honing. En daar maakte Darick Mead gretig gebruik van.

Zijn vrouw Susan Medina was net bevallen van hun eerste kind, Ryder. Vorige week werd de knul uit Nebraska geboren. Een paar uur nadat hij ter wereld kwam, verrichte hij al zijn eerste goede daad: hij hielp zijn vader om zijn moeder ten huwelijk te vragen.

Rompertje

De kersverse ouders zijn al ruim twee jaar samen. Vaderlief trok zijn zoon een rompertje aan met een bijzondere vraag: „Mommy, will you marry my Daddy?” Ryder vraagt dus eigenlijk of zijn moeder met zijn vader wil trouwen.

Susan zei uiteraard ja, en postte de superschattige foto’s op Twitter.

https://twitter.com/susenchy/status/820102661294948352

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kersverse vader doet origineel huwelijskaanzoek
Sluiten