Metro
Metro Good vibes 6 jan 2017 / 07:41 uur

Kat Zoë verovert Instagram dankzij hartjesvacht

Alle liefhebbers van bijzondere katten opgelet, want grote kans dat ook deze kat je hart gaat veroveren. Zoë de kat is een grote Instagramhit, haar ‘hart’ zit op de juiste plaats en dat zorgt voor heel wat poezelige plaatjes én heel veel volgers. Zoë is niet zomaar een kat, ze heeft een speciaal vachtpatroon en is geboren met een vlek in de vorm van een hart op haar buik.

View this post on Instagram

💬We hope you get to spend Christmas with the people and furbabies you love most, like we did. Merry Christmas!🎄 . Thank you @meowbox for the feature.❤

A post shared by Izzy & Zoë The Cats (@izzyandthefluff) on

Joanne Smienk is het trotse baasje van Zoë en Izzy, de zus van Zoë. „In eerste instantie wilde ik maar één kat, zo kwam ik bij Izzy terecht. Maar toen ik Zoë zag, kon ik haar niet achterlaten. Zij en Izzy waren zo close samen.” De speciale vacht van Zoe viel Joanne gelijk op, toch was zij de enige die het speciale hartje opmerkte. Vrienden en familie zagen het waarschijnlijk niet goed, omdat Zoë nog zo klein was.

Joanne Smienk en haar katten

Instagramhit

„Het is niet zo dat ik speciale fotoshoots houd met Izzy en Zoë, ze hebben het meestal niet eens door als ik een foto van ze maak”, zegt Joanne. Meestal wacht Joanne totdat haar viervoetertjes iets schattigs doen en dan maakt ze snel een foto. Inmiddels heeft het account als meer dan 84.000 volgers. Toen ze net begon met Instragram had ze nooit verwacht dat het account @IzzyandtheFluff zoveel volgers zou opleveren. „Ik ben nog steeds elke dag verbaasd, het is niet waarom ik het account ooit begon, maar het is natuurlijk leuk als je foto’s gewaardeerd worden.”

Zoe de Cat

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kat Zoë verovert Instagram dankzij hartjesvacht
Sluiten