Elselotte Smink
Elselotte Smink Good vibes 30 jan 2017 / 09:08 uur

Bruid verrast aanstaande in dinosaurus-pak

Het is misschien wel één van de meest indrukwekkende momenten op een bruiloft, afgezien van het ja-woord: het ogenblik waarop de bruidegom zijn aanstaande voor het eerst in de trouwjurk ziet.

Een gebeurtenis die vaak met tranen gepaard gaat, want wat ziet ze er mooi uit… Maar het kan ook een hilarisch moment zijn, bewijst de Amerikaanse Elizabeth.

Twee betekenissen

De 30-jarige uit Chicago trouwde in november met haar liefde Tom Gardner. En ze verscheen niet in een witte jurk, maar in een dino-pak. Elizabeth koos voor de alternatieve bruidskleding omdat ze ontzettend benieuwd was naar de blik van haar aanstaande als hij haar zou zien in het gekke kostuum.

Maar er zat ook een meer persoonlijke reden achter de malle verkleedpartij. „Mijn moeders meisjesnaam en mijn middelste naam, is Rex”, vertelt de inmiddels getrouwde Elizabeth aan The Huffington Post. „Ik dacht dat het wel grappig zou zijn om een kostuum van een T-Rex te dragen op de dag dat mijn achternaam zou veranderen.”

Beetje zenuwachtig

De bruid was in de aanloop naar de bruiloft wel een beetje zenuwachtig, mede door haar kostuum-idee. Toch was het pakje geen nieuws voor Tom: toen het stel elkaar ontmoette droeg Elizabeth een kostuum van ‘Captain America’.

Haar bruidegom was in elk geval bijzonder te spreken over de eerste blik op zijn bruid. „Ik was zo verrast toen ik haar zag en kon niet meer stoppen met lachen. De actie paste zo goed bij haar.”

Op de onderstaande video kan je het lieve moment zien waarop Tom zich omdraait, zijn ‘dinosaurusje’ ziet en na een lachbui haar een dikke kus geeft:

Elizabeth + Tom – Wedding Highlight

Another beautiful wedding I shot last year. This couple was so fun! Watch their first look. Most people would never do this! #NCweddings #videographerphotographer: Paul Seiler Photography

Gepostet von Jon Clark am Sonntag, 22. Januar 2017

En dan blijkt ook dat Elizabeth tóch nog een witte bruidsjurk draagt onder haar kostuum.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruid verrast aanstaande in dinosaurus-pak
Sluiten