Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 20 jan 2017 / 18:40 uur

Brabanders maken carnavalskraker over Donald Trump

De meest besproken man van het moment is natuurlijk Donald Trump. Handig om iets mee te doen, dachten de mannen van het YouTube-kanaal Bucket Boys. Ze reisden af naar America in Limburg, verkleedden zich als Mexicaan en hielpen met zelfgemaakte ‘betonblokken’ Donald Trump met het bouwen van zijn ‘Mexicaanse muur’. Waarvoor? Een enorme carnavalskraker.

Met bijna tienduizend abonnees zijn de Bucket Boys al redelijk populair op YouTube, maar met hun gloednieuwe carnavalshit ‘Trumpet: Grab ‘m by The Pussy’ kan die populariteit nog wel eens een stukje stijgen. Het feestnummer is in samenwerking met DJ Maurice geproduceerd, en heeft sinds gisteren een nette 6,5 duizend views opgeleverd.

Muurtje

In de clip worden eerst twee speeches van Trump gebruikt om aan te kondigen waar de clip over gaat, om vervolgens twee heren druk aan het werk te zien om de nieuwe president te helpen met zijn gigantische plan. De reacties zijn lyrisch. Fans vragen de mannen zelfs of er misschien Engelse subtitles onder de videoclip geplaatst kunnen worden en of de heren op tournee gaan.

„We verzinnen altijd zulke gekke dingen. We komen allebei uit Brabant en we wisten dat we iets met carnaval moesten doen”, aldus Thijs Meeuwsen, één van de Bucket Boys, tegen Omroep Brabant. Het idee van Trump ontstond omdat het de komende vier jaar carnaval wordt in Amerika.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Brabanders maken carnavalskraker over Donald Trump
Sluiten