Elselotte Smink
Elselotte Smink Good vibes 13 jan 2017 / 21:40 uur

Bah: vrouw vindt grote plukken haar in melkpak

Emma Louise keek van de week gek op toen ze haar koffie van een vleugje melk wilde voorzien. De Engelse vrouw dacht eerst dat de gekke klontjes schimmels waren.

Maar het bleek om iets te gaan dat nog viezer is, namelijk drie flinke dotten rood haar.

Harige melk

De vrouw spoedde zich meteen naar de Facebookpagina van Morrisons, de keten waar ze de melk had gekocht. Daar plaatste ze de foto’s van de niet zo appetijtelijke melk:

Bah: vrouw vindt grote plukken haar in melkpak
Foto: Facebook/Morrisons

Het bedrijf reageerde al snel dat ze onderzoek gaan doen naar hoe de haarbosjes in de melk hebben kunnen belanden. We kunnen ons voorstellen dat Emma haar koffie de komende tijd even zwart drinkt…

Smerige zaken

Het is bij lange na niet de eerste keer dat een levensmiddel een onverwacht (en vies) ingrediënt bevat. Metro somt op er een paar op:

  • Rat in de koffie

Een Canadese man had net zijn bakkie pleur van de McDonalds achterover geslagen, toen hij een bizarre vondst deed. Op de bodem van het papieren bekertje lag namelijk een dode muis. Die er dus al die tijd al lag. Dat de man er niets van heeft geproefd, mag een wonder heten. De vieze foto kan je hier bekijken, op eigen risico.

Bah: vrouw vindt grote plukken haar in melkpak
Foto: Colourbox
  • Rubberen Happy Meal

De ouders van een zevenjarig meisje in Zweden hadden vast niet verwacht hun dochter al op zo’n jonge leeftijd te moeten vertellen over de bloemetjes en de bijtjes. Maar toen hun dochter in 2009 een condoom (!) vond in haar frietjes, konden ze waarschijnlijk niet anders. Het is helaas ook niet de enige keer dat er een rubbertje werd gevonden in de fastfoodketen. Eat This meldt namelijk dat een Amerikaan ook al een condoom vond, tussen zijn burger. De man spande een rechtszaak aan tegen de McDonalds, maar die werd afgewezen. De reden? Om de hoek van de desbetreffende Mac zat een condoomzaak. De rechtbank oordeelde dat het pure pech was voor de man.

Bah: vrouw vindt grote plukken haar in melkpak
Foto: Colourbox
  • Bijzonder ziekenhuismaaltje

De Maleisiër Wan Hailmey Mahrawi had dubbel pech. Niet alleen lag hij in het ziekenhuis, hij werd daar ook nog eens extra ziek toen hij een halve kakkerlak opat. Het insect zat in zijn lunch en Mahrawi kwam daar pas achter toen het beestje al voor de helft verorberd was. De man werd ziek door de ‘goedgevulde’ lunch en klaagde met succes het ziekenhuis aan. De kakkerlaklunch leverde hem daarmee toch nog een slordige 20.000 euro op.

Bah: vrouw vindt grote plukken haar in melkpak
Foto: Getty
  • Slak in sla

In ons eigen land worden ook regelmatig bizarre dingen gevonden in het eten. Zoals in de maaltijdsalade die de 24-jarige Romy in 2014 aan het opeten was. De Nederlandse kauwde ineens op iets dat niet echt aanvoelde als een blaadje rucola. Ze spuugde het snel uit en zag toen op haar bord een naaktslak. Brr! Albert Heijn, de supermarktketen waar de groene salade vandaag kwam, liet weten dat de slak waarschijnlijk was meegekomen omdat het bedrijf minder bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Heb jij weleens iets gevonden in je eten dat niet op de ingrediëntenlijst stond vermeld?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bah: vrouw vindt grote plukken haar in melkpak
Sluiten