Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 29 dec 2016 / 19:00 uur

Vrouw wil zichzelf wegen, Aldi-weegschaal ontploft

Een Engelse vrouw kreeg de schrik van haar leven toen ze zichzelf wilde wegen. Niet omdat haar gewicht na de feestdagen stukken hoger was dan ze had gedacht, maar omdat de weegschaal waarop ze wilde gaan staan opeens ontplofte.

De weegschaal, gekocht bij Aldi, stond klaar voor een weegbeurt voor Paula Richards. De vrouw vertelt aan Metro UK dat ze het apparaat amper aanraakte, toen hij uit elkaar barstte en het glas in het rond vloog.

Wonder boven wonder raakte de vrouw niet gewond. „Hij stond de hele tijd aan de kant, tot ik hem die ochtend verplaatste om mijzelf te kunnen wegen en hij compleet uit elkaar knalde. Ik was in shock en ontzettend blij dat het niet gebeurde toen ik op de weegschaal stond, anders was ik bijna zeker gewond geraakt”, aldus Paula tegen Metro UK.

Gevaarlijk

Paula hoopt dat Aldi de weegschalen terugroept, omdat ze misschien ook gevaarlijk zijn voor andere mensen die het apparaat in huis hebben gehaald. De manager van de Aldi waar Paula de weegschaal vandaan haalde, heeft haar bezocht met een bos bloemen en een lekkere fles wijn en heeft de kapotte weegschaal meegenomen. Er wordt onderzocht wat er met het apparaat gebeurd is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw wil zichzelf wegen, Aldi-weegschaal ontploft
Sluiten