Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 12 dec 2016 / 15:28 uur

Vrouw vindt mysterieus object op strand

Na de recente aardbeving in Nieuw-Zeeland zijn er meerdere bijzondere objecten bloot komen te liggen. Melissa Doubleday vond ook iets bijzonders. Eerst dacht ze dat het om een walvis ging, maar toen ze het object van dichtbij bekeek, sloeg de twijfel toe. Wat heeft ze gevonden?

Doubleday vond het mysterieuze object op het strand Mirwai ten oosten van de stad Auckland op het Noordereiland. Ze maakte foto’s die ze afgelopen weekend op Facebook plaatste. „Weet iemand wat dit is?”, schreef ze.

Foto: Facebook Melissa Doubleday

Storm aan reacties

Op de foto is een groot object te zien dat is bedekt met zeepokken. Op social media is ondertussen een hevige discussie losgebarsten. „Wat een vondst! Geen idee wat het is”, reageert iemand. Anderen denken dat het om een groot stuk drijfhout gaat dat is bedekt met zeepokken.

Niet iedereen reageert even serieus. „Ik denk dat je een zeemonster hebt gevonden”, schrijft een gebruiker. „Is het misschien een tijdscapsule van een buitenaards wezen?”, grapt iemand anders.

Foto: Getty
Foto: Getty

Het mysterie rondom het object, dat inmiddels is omgedoopt tot het ‘Muriwai monster’, is nog steeds niet opgelost.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw vindt mysterieus object op strand
Sluiten