Ingelise de Vries
Ingelise de Vries Good vibes 22 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Vrouw gaat serieus in op flirtpogingen op straat

Vrouwen die geregeld over straat lopen, krijgen er ongetwijfeld mee te maken. Ongevraagd vertellen mensen, vooral mannen, je dat je moet lachen, vragen ze je nummer of vertellen ze je gewoon dat je er goed uitziet.

Twitteraar Ali uit New Jersey besloot een experiment te doen. Samen met een vrouw liep hij tien uur lang door de straten van de New Yorkse wijk Manhattan. Zij gehuld in spijkerbroek, jasje en muts, hij met een verborgen camera op zijn rug.
De dame wordt regelmatig aangesproken en in dit filmpje gaat ze bloedserieus in op de avances. Zo vraagt iemand of ze niet om hem reageert omdat hij lelijk is. „Ja, daar is het om”, antwoordt ze. „Maar je vindt vast iemand!”

Mond vol tanden

Ze laat regelmatig mannen met hun mond vol tanden achter. Ze vertelt iemand dat ze regelmatig naar de sportschool gaat, waarop hij meteen vraagt of ze met hem wil trouwen. „Ja”, antwoordt ze nogal stellig. De man weet niet zo goed wat hij moet zeggen. Ook is er ruim twintig minuten iemand die in stilte naast haar loopt. Het levert enerzijds hilarische beelden op, anderzijds is het ook best schokkend om te zien hoe het soms is voor vrouwen als ze over straat lopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vrouw gaat serieus in op flirtpogingen op straat
Sluiten