Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 2 dec 2016 / 08:40 uur

Man blijft liedje fluiten, vrouw belt politie

Als je je dag niet hebt kunnen de kleinste dingen al aanleiding zijn tot grote irritatie. Een vrouw uit het Amerikaanse Oregon moet haast wel met het verkeerde been uit bed zijn gestapt. Ze belde namelijk de politie omdat een voorbijganger in de buurt van haar huis maar bleef fluiten.

De flierefluiter was het liedje ‘Closing Time’ van Semisonic aan het fluiten en dat viel niet zo in de smaak bij de vrouw. Een agent vertelde dat hij nog niet begreep waarom de vrouw nu precies de politie heeft gebeld, zo meldt de Huffington Post. „Het is niet duidelijk of de vrouw de politie ook had gebeld als het om een andere liedje ging, of als de man misschien een stukje beter kon fluiten.”

Op het moment dat de politie bij het huis van de geïrriteerde vrouw aankwam, was de fluitende man al verdwenen. Gelukkig konden ze hem snel vinden, want niet veel later hoorden agenten iemand het deuntje van ‘Closing Time’ fluiten. De man vertelde dat hij boos was omdat de vrouw hem had toegeschreeuwd dat hij moest stoppen met fluiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man blijft liedje fluiten, vrouw belt politie
Sluiten