Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 25 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Verloren beer maakt bijzondere reis op vliegveld

Het zal de meeste ouders bekend voorkomen: het kan gerust een kleine ramp worden genoemd wanneer je kleine kind zijn knuffelbeer verliest. Een moeder uit het Amerikaanse Michigan deed er dan ook alles aan om de knuffel van haar dochter terug te vinden, maar kreeg nog meer dan ze hoopte.

Eleanor Dewald (8) en haar beer Teddy zijn onafscheidelijk: overal waar het kleine meisje gaat, is haar knuffel ook. Eleanor was dan ook ontroostbaar toen ze Teddy vergat tijdens een vliegreis een familiebezoek in Texas naar huis.

Beloofd

Moeder Trish wist dat het een haast onmogelijke opgave was de beer terug te vinden, maar toch beloofde ze haar dochter haar best te doen. „Ik deed wat elke moeder zou doen: ik beloofde mijn kleine meisje dat ik er alles aan zou doen Teddy terug te brengen”, vertelt Trish aan NBC News.

En dus stuurde ze een Facebookbericht naar SoutWest Airlines, de maatschappij waarmee ze hadden gevlogen. Dat bericht werd toevallig gelezen door Steven Lauderman, een vriend van de familie die bij de maatschappij werkt. Die besloot er alles aan te doen de beer terug te vinden en terug te brengen naar Eleanor.

Avontuur

En ja hoor, Steven vond Teddy uiteindelijk op een prullenbak op het vliegveld van Detroit. Hij stuurde een foto van de knuffel naar Trish, maar het bleef niet bij een kiekje. Al snel deelde hij een hele reeks met beelden van Teddy: bij hem thuis, in een vliegveldkarretje en zelfs in de cockpit. Alles om Eleanor te laten geloven dat Teddy op een leuk avontuur was.

Natuurlijk duurde het avontuur niet al te lang; vlak voor kerst zijn Eleanor en haar Teddy met elkaar herenigd. „Ik ben heel blij dat Teddy weer thuis is en dat hij weer bij me kan zijn", aldus een opgeluchte Eleanor. Als dat geen mooi kerstcadeau is!

https://www.facebook.com/SuCKz2BmE/posts/10154227829137896

https://www.facebook.com/SuCKz2BmE/posts/10154227658202896

https://www.facebook.com/SuCKz2BmE/posts/10154228263032896

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verloren beer maakt bijzondere reis op vliegveld
Sluiten