Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 21 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Opmerkelijke kerstboodschap voor medewerkers Radboud

De tijd voor de kerstspeeches bij bedrijven is weer aangebroken. Medewerkers van de Radboud Universiteit in Nijmegen werden ‘getrakteerd’ op onderstaande videoboodschap.

In de video is te zien hoe twee heren uiterst geconcentreerd de boodschap van de autocue aflezen. Dit alles wordt opgefleurd met een open haard, een kerstboom en een kerstdeuntje. „In deze kerstvideo willen we op een gans andere wijze terugblikken op 2016”, zo is te horen in de video. „De jonge honden hebben een advies uitgebracht dat er genoeg aandacht besteed moest worden aan de communicatie en daarbij ook moderne middelen gebruikt moeten worden.”

Ondanks dat de video maar liefst acht minuten duurt, is er halverwege de video (na 4.15 minuten) wel tijd voor een grapje. Of de medewerkers na alle serieuze informatie de grap gezien hebben, blijft de vraag. De ‘tenenkrommende kerstgroet’ wordt afgesloten door de heren met twee opgestoken duimen. „Fijne feestdagen.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Opmerkelijke kerstboodschap voor medewerkers Radboud
Sluiten