IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 12 dec 2016 / 08:45 uur

Oeps! Man krijgt per abuis post voor Engelse premier

Je zou verwachten dat de gemiddelde inwoner van Engeland wel weet waar de premier van het land woont. 10 Downing Street is één van de meest bekende adressen in de Britse hoofdstad. Tegenwoordig resideert premier Theresa May er, geen onbekende onder de meeste Britten.

De meeste, er blijkt een postbode te zijn die geen flauw idee heeft wie Therea May is of waar ze woont. Althans, dat lijkt erop nadat hij de post van May bij ene Sam Bass bezorgde. Sam woont op de begane grond van een flat. De straat waar hij woont heet Danbury Street, die straat ligt in een heel ander stuk van Londen.

Opnieuw gepost

May heeft wel even moeten wachten op haar post, weet Metro UK. De brief werd namelijk al op 19 november bezorgd, maar pas dit weekend ontdekten Sam en zijn huisgenoten de envelop. „We krijgen heel vaak post voor vorige bewoners. Ik besloot er even doorheen te gaan en ontdekte toen de brief.” Hij laat de brief vervolgens zien aan huisgenoten Emily en Marco, dat lijkt niet bepaald op Theresa.

Handschrift

Sam geeft het bijna onleesbare handschrift op de envelop de schuld, dat zou je kunnen lezen als Danbury Street. Doch de naam van May is wel goed leesbaar, én er staat P.M. achter, de afkorting voor Prime Minister. „Dat kun je niet missen. En voor zover ik weet, heeft de premier hier nooit gewoond!” Sam heeft de brief zondag weer op de post gedaan. De verleiding om te kijken wat erin zat, heeft hij kunnen weerstaan. „Waarschijnlijk zit er niks vertrouwelijks in, maar voor hetzelfde geld was deze brief bij iemand die minder betrouwbaar is afgeleverd.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oeps! Man krijgt per abuis post voor Engelse premier
Sluiten