Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Good vibes 9 dec 2016

Man wint Finland’s Got Talent met scheetgeluiden

Dat de winaar van Finland’s Got Talent een speciaal talent heeft, valt zeker niet te ontkennen, maar een beetje vreemd is het wel.

Antton Puonti, de verse winnaar van de talentenjacht, maakt namelijk scheetgeluiden met zijn handen. Ja, je leest het goed: deze man bootst – met zijn handen! – scheetgeluiden na en won daarmee een grote landelijke talentenjacht in Finland.

Puonti maakt niet alleen scheetgeluiden, maar bedenkt er ook een hele show omheen. Zo gaf hij er in de finale – te zien in de video hierboven – een muzikale draai aan op het liedje van Happy Christmas (War Is Over) van John Lennon.

Een bijzonder talent, zo vond zowel het Finse publiek als de jury. Puonti verliet de show niet alleen als winnaar, hij kreeg ook nog eens 30.000 euro aan prijzengeld mee naar huis.

Carrière?

Waar het nu met de carrière van de ‘man die scheetgeluiden maakt met zijn hand’ heen zal gaan, is een grote verrassing. Wellicht kan hij een duet opvoeren met de opvallende kandidaat van een eerdere editie van Britain’s Got Talent in de video hieronder:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man wint Finland’s Got Talent met scheetgeluiden
Sluiten