Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 25 dec 2016
Leestijd: 2 minuten

Man deelt hartverscheurend geheim na dood vriendin

Op 20 december kreeg Brandon Forseth (29) verschrikkelijk nieuws: zijn grote liefde Kylee Bruce kwam om het leven bij een verkeersongeluk. De Amerikaan besloot kerst te vieren met een ode aan Kylee, waarin hij ook hun grote geheim verklapt.

„We zouden dit pas bekendmaken na 20 weken. We zouden een grappig filmpje maken om het aan te kondigen. Jij was 18 weken zwanger van mijn kind, en ik verloor jullie beiden op een avond”, schrijft Brandon op Facebook. Bij zijn ontroerende brief een foto van drie kerstsokken: een voor Brandon, een voor Kylee en een voor het ongeboren kindje, afgebeeld op een echo.

You made me promise not to announce our baby to the world until 20 weeks when we found out the sex. We were going to…

Gepostet von Brandon Forseth am Mittwoch, 21. Dezember 2016

Beloofd

„Ik had je beloofd het nog niet te verklappen. Ik deed het toch, ik vertelde het aan een aantal familieleden. ‘Brandon, waarom kan je nooit een geheim voor je houden!’ riep je dan, maar ik was gewoon te opgewonden”.

Ook nu verklapt hij het geheimpje weer te vroeg, maar alleen om aan de wereld te laten weten hoe toegewijd, liefdevol en gezond Kylee als moeder was. „Je kwam altijd met nieuwtjes als ‘Nu is de baby zo groot als een grapefruit’, of ‘wist je dat het kindje nu al oogleden heeft?’ Ik zag je liefde en wilde je beschermen”, aldus Brandon.

Kerstcadeautjes

Juist het feit dat hij haar niet van de dood heeft kunnen redden, maakt de Amerikaan gek. „Was ik maar met je mee gegaan, was ik maar niet zo moe. Bizar hoe een beslissing zulke grote gevolgen kan hebben”. De kerst zonder zijn grote liefde wordt dan ook een nachtmerrie.

„Ik kijk nu naar de eerste kerstboom die ik in jaren heb gehad, een boom die we samen vonden en omhakten. Onder de boom liggen cadeautjes van jou aan mij, prachtig ingepakt”. Brandon benadrukt nogmaals hoeveel hij zijn geliefde mist, maar belooft voor een keer naar haar te luisteren. „Het kost me moeite, maar ik zal wachten tot kerstochtend, tot ik je cadeautjes open maak.”

Inzameling

Het bericht is binnen drie dagen ruim 200.000 keer gedeeld en veel mensen spreken hun steun uit voor de jonge man. Ook is de inzameling voor Kylee’s begrafenis, waar ruim 12.000 dollar voor nodig was, een groot succes: in drie dagen is er al bijna twee keer zoveel verzameld.

,,Ik schreef mijn bericht om Kylee te eren, maar het doet me goed als mensen hierom een familielid een extra knuffel geven tijdens de kerst. Dat is haar erfenis, zij had alle liefde om met anderen te delen", besluit Brandon.

Less than 24 hours ago I wrote a post that has since been shared 160,000 times, people from all around the world have…

Gepostet von Brandon Forseth am Donnerstag, 22. Dezember 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man deelt hartverscheurend geheim na dood vriendin
Sluiten