Elselotte Smink
Elselotte Smink Good vibes 16 dec 2016 / 18:25 uur

Lief: deze dieren helpen je van je vliegangst af

Zit jij voor elke vlucht met bezwete handjes te wachten tot je het vliegtuig in moet? Het vliegveld van San Francisco heeft daar iets moois op verzonnen: een brigade met dieren.

De dieren van de zogenaamde Wag Brigade zijn speciaal opgeleid om het reizen een stuk aangenamer te maken. De beestjes zijn herkenbaar aan de hesjes die ze dragen, waar op vermeld staat dat de dieren geaaid mogen worden.

Nieuw aanwinst

Het team van tweeëntwintig helpende honden op het vliegveld bestaat nu drie jaar en heeft er sinds kort een nieuw aanwinst bij: een biggetje. LiLou, zoals het roze met grijze beestje heet, is ook speciaal getraind om mensen te helpen.

Het varkentje is in staat om je te begroeten met haar snuit, een optreden te geven op een speelgoedpiano en aan het einde van dit alles geeft ze een kleine buiging. Als dat niet stressverminderend werkt… Bekijk enkele van de dieren hieronder:

View this post on Instagram

LiLou meets one of her youngest fans! LiLou is the newest addition to the #WagBrigade, our team of therapy animals at #SFO airport. @flysfo #SFSPCA

A post shared by San Francisco SPCA (@sanfranciscospca) on

https://www.instagram.com/p/BLopVDCAORS/

https://www.instagram.com/p/BMIa_J7h5rk/

https://www.instagram.com/p/BMIYgihhMDp/

View this post on Instagram

Hanging with some of the Wag Brigade at employee appreciation day. BTW I really enjoyed that meatball someone dropped. 😈 #WagBrigade #airport #petme #volunteering #therapydog #helpothers #stressrelief #animaltherapy #petme #lovewhatido #wecomeinallsizes #wecomeinallshades #spreadthelove #goldendoodle #doodledog #sanfranciscodogs ✌💖

A post shared by Toby (@tobythesfdoodle) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lief: deze dieren helpen je van je vliegangst af
Sluiten