Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 1 dec 2016 / 18:19 uur

Kind stopt niet met lachen om naam, grote ruzie

Grote ruzie op een school in Londen. Een moeder moest daar naar school komen om te praten over haar 5-jarige dochter, die niet kon stoppen met lachen om de naam van haar lerares: Miss Butt.

Het meisje, Annalise Terumalai, vertelde haar moeder Priscilla dat ze niet kon stoppen met giechelen toen ze de naam van haar lerares hoorde. Priscilla, die de lerares een paar dagen later ontmoette vanwege een oudervergadering, vertelde het verhaal aan de lerares, die zei dat ze het niet zo erg vond.

Miss Butt

Het bleek echter toch een behoorlijk probleem voor Miss Butt, aangezien Priscilla zich een paar dagen later bij het hoofd van de school, een schoolmanager, een assistent-leraar en een receptionist moest melden om zich te verantwoorden voor het ‘stoute’ gedrag van haar dochtertje.

„Toen ik het telefoontje van school kreeg, was ik geschokt over hoe zielig en bekrompen het was. Dit ga je toch niet melden?!”, zegt Priscilla tegen Metro UK. De lerares en Priscilla praten op dit moment helemaal niet meer tegen elkaar. „Ik maak me zorgen of dit een negatief effect heeft op mijn dochters scholing”, zegt Priscilla.

„Ik zag Miss Butt bij de schooldeuren toen ik mijn dochter kwam halen, maar we zeiden elkaar geen gedag. Zij is mijn dochters lerares, maar ik ga niet meer naar ouderavonden. Ik weet nog niet of ik haar naar een andere school overplaats, maar als het effect heeft op haar opleiding, doe ik dat wel.”

Overplaatsing

Priscilla zou graag willen dat Annalise wordt overgeplaatst naar een andere klas, maar naar haar aanvraag wordt niet geluisterd. „Tijdens de vergadering voelde ik me ontzettend geïntimideerd en gaven ze mij het gevoel dat ik diegene was die fout zat”, verklaart Priscilla. „De school overdrijft echt ontzettend, wat me ontzettend kwaad maakt. Ik voel me niet juist behandeld omdat ik vertrouwen had in de lerares en het nu geen fijn idee vindt dat zij in haar klas zit.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kind stopt niet met lachen om naam, grote ruzie
Sluiten