Sherida van IJsselmuide
Sherida van IJsselmuide Good vibes 4 dec 2016 / 15:50 uur

Goede daad in restaurant voor vrouw met borstkanker

Een serveerster in een Chinees restaurant wilde de Amerikaanse Jerina Edwards, die tegen borstkanker vecht, een hart onder de riem steken. Daarom bracht zij Jerina en haar gezin toen ze klaar waren met eten niet de rekening, maar een ontroerend briefje.

„Ik heb mijn vrouw vijf jaar geleden verloren aan kanker”, las het briefje. „Ik weet hoe zwaar het kan zijn om dit mee te maken. Ik betaal daarom jullie maaltijd. Fijne Kerst.”

https://www.facebook.com/jerina.edwards/posts/10154186451092058:0

Jerina bedankt in bovenstaand bericht op Facebook de onbekende weldoener. „Ik ben dankbaar dat mijn eigen familie dit soort briefjes niet aan anderen zal hoeven te schrijven. Het was moeilijk: ik heb gevochten, ik ben ziek geweest, er hebben tranen gevloeid, ik heb dingen moeten missen, ik ben mijn haar verloren en ik ga mijn borst verliezen, maar ik zal blijven leven”, schrijft ze. “Mijn ouders zullen nog steeds hun dochter om zich heen hebben, mijn man zijn vrouw en mijn kinderen hun moeder. Wie je ook bent – dankjewel.”

https://www.facebook.com/10153864623617058

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goede daad in restaurant voor vrouw met borstkanker
Sluiten