Steven Musch
Steven Musch Good vibes 27 dec 2016 / 14:40 uur

Excuses Sony na foute doodverklaring Britney Spears

Sony Music heeft excuses aangeboden aan Britney Spears nadat het bedrijf de popartiest via Twitter onterecht doodverklaarde. Het entertainmentbedrijf liet weten dat het Twitteraccount gehackt was en verwijderde kort daarna de Tweets.

https://twitter.com/i/status/813382835428085760

De 35-jarige popartiest reageerde niet direct, maar haar manager liet al snel weten dat Britney gezond en wel is. Ook het officiële Twitteraccount van Bob Dylan werd waarschijnlijk gehackt, want rond dezelfde tijd dat Sony de Tweet verstuurde, plaatste Dylan ‘Rust in vrede Britney Spears’.

Andere hacks

Volgens de BBC zou een groep genaamd OurMine verantwoordelijk zijn geweest voor de hacks. De groep zou de afgelopen dagen ook al de Twitteraccounts van Netflix en Marvel Ententainment hebben gehackt en in verband zijn gebracht met de hacks van Facebook-baas Mark Zuckerberg en de baas van Google.

In 2014 werd Sony ook al gehackt, wat destijds grote gevolgen had voor het bedrijf. Onder andere filmscripts en andere gegevens werden daardoor gelekt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Excuses Sony na foute doodverklaring Britney Spears
Sluiten