Metro
Metro Good vibes 3 dec 2016 / 15:05 uur

Dit nieuwe kleurboek is niet geschikt voor kinderen

Aan de kleurboekenrage komt geen einde: steeds meer volwassenen herontdekken de rustgevende effecten van een middagje kleuren. Van natuurplaten tot beroemde schilderijen, de boeken zijn er in alle soorten en maten.

Maar voor wie het kleuren letterlijk iets spannender wil maken, heeft PornHub goed nieuws. De site met pornovideo’s heeft namelijk een kleurboek uitgebracht met erotische printen. Een boek dat je maar beter niet zomaar in de woonkamer kunt laten slingeren…

Verschillende kunstenaars

Het bedrijf wilde het boek ontwikkelen om volwassenen plezier en ontspanning te bieden tijdens het kleuren. Door in de kleurplaten (die niet veel aan de verbeelding overlaten) verschillende soorten seksualiteit aan te snijden, hopen ze bovendien de acceptatie rondom homoseksualiteit te verbeteren.

Voor het kleurboek werden vijf kunstenaars benaderd, die elk een andere plaat ontwierpen. Het geld dat het bedrijf verdient aan de boeken, gaat naar Housing Goods: een organisatie die zich inzet voor mensen die zijn geïnfecteerd met Hiv en aids.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit nieuwe kleurboek is niet geschikt voor kinderen
Sluiten