Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 2 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Deze Poolse opa verwarmt harten in kerstreclame

Het is weer bijna kerst, en dat betekent dat de bedrijven over elkaar heen buitelen om de meest hartverwarmende kerstreclame van het jaar af te leveren. Ook de nieuwe reclame een Poolse veilingsite verwarmt je hart een beetje extra.

In het nieuwe spotje van de Poolse site Allegro speelt een alleenstaande oude man de hoofdrol. Hij woont samen met zijn hondje en heeft zichzelf een nieuw doel gesteld: Engels leren. Wekenlang oefent hij overal, binnens- en buitenshuis, en plakt hij zijn hele huis onder met post-its om de Engelse woorden voor alledaagse dingen te onthouden.

Tegen het eind van de reclame bekruipt je al het gevoel dat hij niet voor niets Engels leert. En inderdaad, de reden voor zijn gestudeer blijkt hartverwarmend én heel kerstwaardig!

Kan je geen genoeg krijgen van al die kerstreclames? Bekijk dan vooral ook de reclame van het Britse warenhuis Lewis, waarin hond Buster de hoofdrol speelt. Of de teddyberen, die in de hartverwarmende reclame van het Londense vliegveld Heathrow met hun berenfamilie herenigd worden. Ook voetballer Cristiano Ronaldo mengt zich in de strijd om de leukste kerstreclame van het jaar, hij speelt in het spotje van elektronicamerk MEO in zijn eigen Home Alone-film.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Deze Poolse opa verwarmt harten in kerstreclame
Sluiten