Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 18 dec 2016 / 10:35 uur

Bijzondere video: tijgers jagen op drone

Producer David Stephen is nog niet per se heel lang bekend in de filmwereld, maar weet nu al zijn stempel te drukken op het grote publiek. Deze week lanceerde hij de spraakmakende video waarin twee tijgers jagen op zijn drone.

Drone piloot

Stephen is nog niet heel lang aan zijn carrière aan het timmeren in de filmwereld. Vanaf 2010 maakte hij echter al wat bijzondere video’s. Hij richtte toen ook zijn eigen bedrijf op, hij produceert foto’s en video’s. Ook richtte hij een opleiding voor drone piloot op in samenwerking met de Quebec Aerospace Training Center. Zelf had hij toen nog maar een aantal jaren ervaring.

Bijzondere video

Sindsdien reist hij de wereld over om video’s te maken. Voor hem is filmen echt een lifestyle, een reden om te leven. Hij behaalde diverse keren de top 5 van de Quebec charts. Nu maakt hij de tongen weer los met zijn drone video waarin twee tijgers jagen op de drone. Een prachtige video voor de zondagochtend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bijzondere video: tijgers jagen op drone
Sluiten