Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 2 dec 2016 / 10:10 uur

Bever glipt winkel in en ‘doet kerstinkopen’

Het is december en dat betekent heel veel cadeautjes. Je kan daarom niet vroeg genoeg beginnen met je kerstinkopen. In een winkel in het Amerikaanse Maryland liepen consumenten deze week een wel heel vreemde verschijning tegen het lijf.

Op een of andere manier wist een bever de winkel in te glippen. Een politie agent plaatste op Twitter foto’s van de bever. Het lijkt erop dat het dier het aardig naar zijn zin heeft, want hij snuffelt rond bij verschillende schappen van de winkel. Een medewerker van de winkel merkte het dier op en belde de politie.

Een agent heeft de bever uit de winkel gehaald en hem overgeplaatst naar een wildlife revalidatiecentrum waar het dier even op adem kan komen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bever glipt winkel in en ‘doet kerstinkopen’
Sluiten