Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Good vibes 30 dec 2016 / 20:50 uur

Baas geeft 800 mensen cruisereis als kerstcadeau

Heb jij net een schraal kerstpakketje van je baas gehad waar je nog even van moet bijkomen? Lees dan niet verder. De mede-eigenaar van een bedrijf in Iowa bedankte zijn ruim 800 medewerkers voor een succesvol jaar namelijk met een cruise van een week door de Cariben.

De baas van het bedrijf Bertch Cabinets vond het behalen van hun kwaliteits- en financiële doelen zo fantastisch, dat hij zijn personeel een gratis vakantie aanbood in januari, meldt mede-eigenaar en voorzitter van het bedrijf Gary Bertch aan ABC News. Ongeveer 600 mensen gingen op het aanbod van Bertch in. Zij vergezellen hun baas op een gecharterde vlucht op 8 januari van Waterloo naar Miami, waar ze op het Carnival cruiseship Victory gaan genieten van een vijfdaagse cruise in het Caribisch gebied.

Bonus

De overige 200 werknemers krijgen de week van vertrek ook vakantie, plus een bonus van 900 dollar, meldt Bertch. „We hebben de mensen de optie gegeven om voor cash of de vakantie te gaan. We zouden het fantastisch vinden als iedere medewerker mee ging op de cruise, maar we weten dat het voor sommige mensen wegens persoonlijke omstandigheden niet mogelijk is, dus willen we dat ze een alternatief hebben.”

De mensen die de cruise wel gaan maken, mogen hun echtgenoten gratis meenemen volgens Bertch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Baas geeft 800 mensen cruisereis als kerstcadeau
Sluiten