Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 22 dec 2016

5000 euro naar Serious Request voor O&N met Bieber

„Justin, Justin, Justin!” De inwoners van Breda dachten te worden verblijd door Bieber, maar helaas moesten ze het met een lookalike doen. Deze had echter wel een nobele missie, hij kwam namelijk geld overhandigen voor Serious Request.

Justin Bieber overhandigt een cheque aan het Glazen Huis! Of is het een look-a-like? 😉 #JustinBieber #GlazenHuis #SeriousRequest #3FM #Breda

Gepostet von VakantieVeilingen am Mittwoch, 21. Dezember 2016

Samen met de winnaar, Adam Postema uit het Drentse Nietap, stond de neppe Bieber bij het Glazen Huis in Breda. Het bedrag van 3.030 euro had hij over voor een bijzonder veilingitem van Serious Request 2016, die op vakantieveilingen.nl stond.

VakantieVeilingen zelf gooide nog wat geld bovenop het bod van Adam, waardoor het totale bedrag op 5000 euro uitkomt. Dit gaat in de pot van Serious Request, waarvan de opbrengst dit jaar wordt gebruikt om longontsteking onder kinderen terug te dringen.

Justin Bieber

Adam Postema neemt zijn vrouw mee naar het spectaculaire nieuwjaarsfeest van Bieber. Samen vliegen ze naar Miami, waar ze drie nachten verblijven in een vijfsterrenresort. Maar het draait natuurlijk om het feestje zelf, dat bestaat uit een optreden van Justin Bieber (de echte hopelijk) en een afterparty waar onder meer dj Skrillex optreedt.

Postema en zijn vrouw hebben ook een dochter van 17, maar helaas was het arrangement slechts voor twee personen. „Zij vond het natuurlijk jammer, maar dat trekt nog wel bij als ze zich realiseert dat ze tijdens oud en nieuw het huis voor zichzelf heeft.”

De teller van Serious Request stond woensdagavond op 1,8 miljoen euro. Dankzij de kleine held en burgemeester-van-Breda-voor-een-dag zal dat bedrag donderdag wel flink toenemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
5000 euro naar Serious Request voor O&N met Bieber
Sluiten