Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 1 dec 2016 / 22:13 uur

105-jarige vrouw viert verjaardag in haar yogaklas

Stel, je wordt 105 jaar oud. Wat hoop je dan nog te kunnen doen? De 105-jarige Lil Hansen weet het wel: zij doet nog volop aan yoga en vierde woensdag haar 105e verjaardag samen met haar yogaclubje.

Nog leuker: Hansen is yogalerares, en kwam twee jaar geleden al in het nieuws met haar yogaklasje. Nog steeds geeft Hansen iedere week yogales, dus ook de ochtend van haar verjaardag. Enthousiast ging de vrouw aan de slag met haar studenten, allen tussen de 70 en 90 jaar oud.

Na het klasje kon de verjaardag van Hansen – die weigert zich iets aan te trekken van haar leeftijd – pas echt beginnen. Hansen leeft in haar eentje in het stadje Ludington, in het huis waar ze opgroeide. Ze geeft niet alleen les als yogainstructeur, maar is ook de president van de bridgeclub.

https://www.youtube.com/watch?v=r3t0ORcTD_Q

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
105-jarige vrouw viert verjaardag in haar yogaklas
Sluiten