IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 19 nov 2016 / 12:00 uur

‘Yeti’ gespot op Russische dash cam

Of het nou een UFO, het monster van Loch Ness of Big Foot is, eens in de zoveel tijd wordt een vermeend verschijnsel weer ‘bevestigd’. De echtheid is altijd lastig te controleren, maar een beetje gissen is altijd wel spannend.

Een automobilist in Rusland wist dit keer een vermeende yeti op zijn dashcam vast te leggen. Op een besneeuwde weg rent er ineens een in het wit gehuld wezen voorbij. Wat het echt is, is natuurlijk de vraag. Maar een beetje spannend is het wel.

Geen bewijs

De ‘yeti’ werd gespot in Bashkortostan door een groep vrienden die door het gebied reed. Ze claimen dat het inderdaad de sneeuwman was. „Het kan zomaar een gruwelijke grap zijn van iemand. Maar aan de andere kant, wie kan er midden in de nacht zo snel de weg oversteken? In een verlaten gebied”, zegt bestuurder Vadim Gilmanov volgens RT.com tegen een lokale zender.

Er is ondanks de eeuwenoude mythe nog steeds geen bewijs dat Big Foot echt bestaat. Wel zijn er over de hele wereld mensen die beweren een glimp op te hebben gevangen van het mythische wezen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Yeti’ gespot op Russische dash cam
Sluiten