IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 26 nov 2016 / 12:05 uur

Vrouw krijgt verlovingsring na 60 jaar terug

Als je iets al een jaar of zestig kwijt bent, dan hebben de meeste mensen de hoop het terug te vinden toch wel opgegeven. Gelukkig zijn er ook verhalen dat spullen na zo lang wel worden teruggevonden. Bijvoorbeeld in Brabant, waar een vrouw haar verlovingsring weer terugkrijgt.

Omroep Brabant meldt dat er acht jaar geleden een verlovingsring werd gevonden op de akker van Jos Akkermans in Zevenbergen. De kans leek klein dat de eigenaresse nog gevonden zou worden, maar het lukte deze week toch om te achterhalen wie het is. En ze leeft nog.

Verbazing

Zestig jaar geleden werd de ring gegraveerd. Akkermans wist dan ook dat er een kans was dat de eigenaresse misschien niet meer in leven was. De verbazing was groot toen de zoon van de vrouw zich bij Akkermans meldde.

Het is alweer even geleden, maar de vrouw woonde zestig jaar geleden tegenover het boerenbedrijf. Inmiddels woont ze in Klundert. Haar vader was eigenaar van de grond die nu van Akkermans is. Slechts een paar maanden nadat ze de ring had gekregen, verloor ze hem al. Gelukkig werd er een tweede ring gemaakt. Ze krijgt de eerste maandag nog wel gewoon terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw krijgt verlovingsring na 60 jaar terug
Sluiten