Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 3 nov 2016

Vrouw krijgt briefje: sorry voor luide seks

De 23-jarige Jenna Levine werd zo vaak wakker gehouden door haar seksende buren dat ze besloot een briefje door de brievenbus te gooien. „Hallo buren, minder luide seks, alsjeblieft. Er proberen ook mensen te slapen”, schreef ze. Een reactie verwachtte ze niet, maar die kwam toch.

Levine woont ergens in New York waar het nogal gehorig is. Ze kon regelmatig genieten van de geluiden die haar buren maakten tijdens het bedrijven van de liefde. Niet alleen irritant, maar ook een beetje pijnlijk. De New Yorkse is zelf single. „Voel jullie vrij om de liefde te bedrijven, doe het goed, maar wel met een lager volume. Dankjewel!”

Reactie

Natuurlijk had Levine nooit verwacht dat de buren zouden reageren op haar briefje. Ze was dan ook verbaasd toen ze zag dat iemand een handgeschreven kaartje en een reep chocola onder haar deur had geschoven. Het kwam van de buren.

„Ik zal zeker proberen nog steeds goede seks te hebben, maar met een lager volume”, aldus de schrijver, die begrijpt dat Jenna zich stoorde aan het lawaai. „En hé, maak je geen zorgen, je zal niet altijd alleen blijven. Je zult de ware wel tegenkomen als het er de tijd voor is. Ik ben zelf achttien jaar single geweest.”

Levine besloot de twee briefjes op Twitter te posten en die bleven niet onopgemerkt. Al meer dan 100.000 mensen gaven de tweet een like en al bijna 50.000 mensen hebben het bericht geretweet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste leestips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Vrouw krijgt briefje: sorry voor luide seks
Sluiten