Lisa Vermeij
Lisa Vermeij Good vibes 11 nov 2016 / 11:09 uur

Vrouw denkt opnieuw kanker te hebben, blijkt zwanger

Kayleigh Gilbert was net acht maanden klaar met haar chemotherapie in de strijd tegen leukemie, toen ze zich opnieuw ziek begon te voelen. De 31-jarige moeder dacht gelijk dat de kanker terug was. Er bleek echter al 4,5 maand een klein wondertje in haar buik te groeien. Kayleigh bleek tegen alle verwachtingen in zwanger te zijn.

De vrouw was al moeder van twee dochters: Lyla (7) en Aoife (5). Toch had ze altijd nog graag een zoon gewild. In juni 2014 kreeg zij de diagnose leukemie en door de zware chemotherapie zou een kans op een derde zwangerschap minder dan 1 procent zijn. Rond oktober 2015 begon Kayleigh zich opnieuw misselijk te voelen, deze keer was het dus niet de kanker, maar een zwangerschap.

Op 9 juni 2016 beviel Kayleigh van haar zoon Eilaon. „Mijn partner en ik wisten van tevoren niet het geslacht. Toen wij zagen dat het een jongen was, barstten we in tranen uit. Ik denk dat ik een uur lang heb gehuild, het was alsof al mijn gebeden werden beantwoord”, zegt de vrouw tegen The Mirror.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vrouw denkt opnieuw kanker te hebben, blijkt zwanger
Sluiten