Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 30 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Vreemde beelden op wildlife camera van politie

In de Amerikaanse staat Kansas zou in een plaatselijk park een poema rondzwerven. Het politiekorps besloot daarom twee camera’s neer te zetten, om de eventuele poema op de gevoelige plaat vast te leggen. Toen de politie het beeld terugkeek, kwamen ze voor een verrassing te staan.

Inwoners namen de politie in de zeik: op de beelden kwamen allerlei ‘wilde dieren’ voorbij: iemand verkleed als gorilla, een wolf, een oma met looprek en.. de kerstman. Oftewel, alles behalve een poema.

Wildlife concerns: The Gardner Police Department was contacted recently about concern over the possibility of a mountain…

Gepostet von Gardner Police Department am Montag, 28. November 2016

De politie ziet de lol van de actie wel in. „We verwachtten honderden beelden van coyotes, vossen en wasberen. Sommige inwoners hebben de camera’s echter opgemerkt waardoor er andere dingen te zien waren. Bedankt hiervoor, jullie moeite en gevoel voor humor hebben onze dag gemaakt”, schrijft de politie op Facebook.

Het is nog steeds niet duidelijk of er nou werkelijk poema’s rondlopen in het gebied.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Vreemde beelden op wildlife camera van politie
Sluiten