Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 30 nov 2016 / 13:55 uur

‘Vampierfan laat vriend bloed uit haar arm drinken’

Een jonge vrouw van 19 jaar oud uit het Amerikaanse Springfield heeft een man, vermoedelijk haar vriend, meerdere keren gestoken nadat hij bloed uit een wond in haar arm zoog. Victoria Vanatter, die gek is op vampiers, had hem zelf gevraagd deze wond te maken. Dit meldt USA Today.

Het is een vreemd verhaal, waar de politie het fijne nog niet precies van weet. In documenten die de recherche in handen heeft, staat vermeld dat er heel wat heisa aan aan het steken voorafging.

Nadat Victoria de man, wiens naam onbekend is, vroeg haar arm open te snijden met een scheermesje en het bloed te drinken, kregen ze ruzie. Hierbij zouden van beide kanten klappen zijn gevallen.

911

Hierna viel Victoria de man aan met een mes en stak ze hem herhaaldelijk. Na een tijdje kwam ze bij zinnen. Ze zou de man in eerste instantie hebben verboden het huis te verlaten, omdat ze bang was om gearresteerd te worden. Toen ze zich realiseerde dat dit toch wel zou gebeuren, besloot ze de politie te bellen.

De agent aan de telefoon hoorde een huilende vrouw, die sprak over een bloedbad. Eenmaal aangekomen bij het huis van Victoria vonden de agenten twee mensen, die onder het bloed zaten. En niet alleen dat: tevens stond er op de muur een hart van bloed getekend met de tekst ‘i’m sorry’.

Victoria Vanatter, die naast dit incident nog twee geweldszaken op haar naam heeft staan, zou tegen de politie hebben gezegd dat ze een gevaar vormt voor de maatschappij. De man die ze aanviel zou overigens hebben gezegd dat hij de messteken zelf heeft veroorzaakt. Victoria wordt vastgehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Vampierfan laat vriend bloed uit haar arm drinken’
Sluiten