Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 30 nov 2016 / 09:59 uur

Twitter lacht om ‘Knapste stel van Groot-Brittannië’

Bescheidenheid siert de mens, toch? Het Britse stel James Ferguson en Mel Tansley lijkt er weinig kaas van gegeten te hebben. Misschien hebben ze het niet helemaal zelf voor elkaar gekregen, maar ze stuurden er wel op aan: James en Mel zouden het ‘knapste koppel van Groot-Brittannië zijn. Of dit echt zo is, vroeg Daily Mail zich hardop af.

„Is THIS Britain’s best looking couple?”, aldus de krant in een schaamteloze kop. De 21-jarige Tansley en de 29-jarige Ferguson komen er openlijk voor uit dat ze op straat vaak aangesproken worden, omdat ze er zo goed uitzien. Veel voorbijgangers zouden hen er ’belachelijk’ goed uit vinden zien. Zie hieronder en oordeel zelf.

Verder valt in het artikel te lezen dat de twee heel wat uurtjes samen in de sportschool doorbrengen, dat ze samen onder de zonnebank gaan, hun tanden bleken en hun wenkbrauwen shapen. Hartstikke interessant natuurlijk, maar wat vooral leuk is aan de ophef, is wat er daarna volgde.

Twitter

Het internet zou het internet namelijk niet zijn als er niet al vrij snel heel wat grappen over het stuk van de Daily Mail en James en Mel zouden worden gemaakt. Twitter stroomde vol met memes en foto’s van bekende en onbekende stellen die volgens hen ook ‘kansmaakten’ op de titel.

https://twitter.com/i/status/803305650050633729

Uiteraard werd ook de politiek er bij gehaald.

https://twitter.com/i/status/803347095772168192

Reageer op artikel:
Twitter lacht om ‘Knapste stel van Groot-Brittannië’
Sluiten