Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 4 nov 2016 / 17:05 uur

‘Sexy grandpa’ (80) verovert Chinese catwalk

Hij is 80 jaar oud, maar weet nog steeds hoe hij in de spotlights moet staan: Wang Deshun veroverde vrijdag opnieuw het internet met zijn catwalk-optreden tijdens de China Fashion Week in 2015.

Deshun is een acteur en bekende persoonlijkheid in China en heeft maar één doel: zijn leeftijd hem er niet van laten weerhouden dat hij er fit uitziet en telkens nieuwe dingen doet. Zijn modellencarrière, die vorig jaar startte toen hij meedeed aan een show tijdens de China Fashion week, is daar een goed voorbeeld van.

View this post on Instagram

#wangdeshun #chinafashionweek #2015 #79

A post shared by Yan (@yanvaljean) on

Het model komt nu weer in het nieuws dankzij een recent interview dat hij gaf aan The New York Times. Daarin verklapt de fitte bejaarde dat hij maar liefst drie uur per dag sport, en geeft hij aan dat de sleutel tot succes is om „een doel te kiezen en nooit op te geven.”

Gedachtengang

„Het is een bepaalde gedachtengang, het gaat niet om leeftijd”, aldus Deshun. „De natuur bepaalt jouw leeftijd, maar jij bepaalt jouw manier van denken.”

Deshun wordt op social media standaard ‘the hottest grandpa’ genoemd en fans adoreren hem vanwege zijn doorbraak op zo’n late leeftijd. Wij kunnen niet anders dan dat beamen!

View this post on Instagram

Estamos chegando! #wangdeshun, modelo chinês de 79 anos! É um Alpha ou não? #b4alpha #indaiatuba #barber #bespoke

A post shared by Be for ALPHA (@b4alpha) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Sexy grandpa’ (80) verovert Chinese catwalk
Sluiten