Sofie Smulders
Sofie Smulders Good vibes 24 nov 2016 / 15:05 uur

Oorlogsveteraan (93) krijgt gestolen hondje terug

De 12-jarige chihuahua van oorlogsveteraan Roger LeClair werd gestolen. De hond met de naam Lola, die door haar baasje zijn ‘ware liefde’ wordt genoemd, is gelukkig weer terug thuis. Dit meldt Independent.

LeClair neemt zijn hondje overal mee naar toe. Dit gaat zelfs zo ver, dat winkeliers in de buurt grappen maken dat de 93-jarige man niet naar binnen mag als hij het beestje niet bij zich heeft. Het gemis was dan ook heel groot, toen Lola werd gestolen.

Hartverscheurend

Volgens een ooggetuige griste een onbekende vrouw het hondje uit de voortuin van LeClair. De politie zocht de omgeving af naar Lola, maar kon de chihuahua in eerste instantie niet vinden. Totdat ze werd gespot in het park door een vrouw, die haar terug bracht naar haar baasje.

„De afgelopen anderhalve week heb ik dag en nacht aan haar gedacht, ook wanneer ik naar bed ging. Om een uur of 2 ’s nachts werd ik wakker en kon ik aan niets anders denken. Ze is de beste vriend die er is”, aldus de hartverscheurende woorden van LeClair.

Great news!!!! 93-year-old WWII veteran, Roger Le Clair, has been reunited with his teacup chihuahua LOLA who was taken…

Gepostet von Kacey Montoya am Samstag, 19. November 2016

Op social media was direct te merken dat de buren van LeClair bijna net zo gehecht zijn aan de hond als hijzelf. Het plaatselijke restaurant was duidelijk gelukkig dat Lola weer terug is.

I'm sure many of you heard that 94 year old WWII veteran, Roger LeClair had his precious dog, Lola, stolen. Roger and…

Gepostet von Chris & Pitts BBQ am Sonntag, 20. November 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oorlogsveteraan (93) krijgt gestolen hondje terug
Sluiten