Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 23 nov 2016 / 14:51 uur

Moeder haalt kinderen jaar van school om te reizen

De omstreden feministische moeder en blogger Constance Hall is weer eens in het nieuws, ditmaal omdat ze haar kinderen een jaar van school heeft gehaald om de wereld over te reizen.

Constance (32) werd eerder al bekend, onder andere vanwege haar ‘mythes’ over single moeders en de kritiek die zij op Facebook had, nadat die een foto van haar verwijderde. De Australische moeder heeft nu wederom het nieuws gehaald met iets waar veel kinderen waarschijnlijk van dromen: ze haalde haar twee oudste kinderen (5 en 7) een jaar van school om door het land te reizen en meent dat dit ‘de allerbeste beslissing is die zij ooit genomen heeft.’

Verbaasd

„De reactie van hun school verbaasde me, ze waren er helemaal oké mee. Het enige wat zij van mijn kinderen wilden, was een reisdagboek en dat ze veel zouden lezen”, is het commentaar van Constance bij een foto van haar twee kids in een helderblauwe zee.

https://www.facebook.com/&/posts/1305833989461423

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder haalt kinderen jaar van school om te reizen
Sluiten