IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 29 nov 2016 / 16:16 uur

Meisjes gaan wel heel ver om stiekem te feesten

De meesten van ons hebben wel eens een poging gewaagd om stiekem te gaan stappen. Bij de een leverde het flink wat huisarrest op omdat ouders het doorhadden, de ander wist onder de radar te blijven. Het is maar hoever je gaat. Twee Schotse tieners gingen wel heel ver.

Op Twitter deelden Shannon Hay en Keira Wilson hoe ze het voor elkaar kregen om zaterdag een avondje flink te gaan stappen. Dat mocht eigenlijk niet van de ouders, maar het lukte ze toch om ongemerkt tot 4 uur ’s nachts weg te blijven. De dames waren dan ook echt toegewijd: ze knipten zelfs lokken haar af om niet gepakt te worden.

Kussens en haar

De dames plaatsten de geslaagde actie op Twitter en de tweets gingen, niet verrassend, viraal. Op de foto’s is te zien hoe de bedden van de twee volgestopt zijn met kussens. Om het echt te laten lijken, ligt er een lokje haar boven de deken uit.

Filmpje

Gelukkig is er nog meer beeldmateriaal van de dames. Bijvoorbeeld hoe ze terug naar binnen proberen te klauteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisjes gaan wel heel ver om stiekem te feesten
Sluiten