Hester Ramaker
Hester Ramaker Good vibes 20 nov 2016 / 14:35 uur

Meisje (4) aangrijpende foto kinderkanker overleden

De 4-jarige Jessica Whelan, waarvan even geleden nog een hartverscheurende foto massaal werd gedeeld, is overleden. Dat meldt haar vader op Facebook.

‘Ware gezicht van kinderkanker’

Met meisje had neuroblastoom, de meest voorkomende vorm van kinderkanker, en onderging vele behandelingen. Tijdens een van die behandelingen maakte haar vader Andy een foto waarop duidelijk is te zien hoe Jessica vecht tegen de pijn die ze ondergaat. De foto werd massaal gedeeld. Vader Andy deelde de foto om het ‘ware gezicht’ van kinderkanker te laten zien. Hij is amateurfotograaf en zei nadien dat het ‘de moeilijkste foto was die hij ooit heeft gemaakt’.

Facebook

Jessica is zondagochtend om zeven uur overleden. Haar vader maakt dit bekend via de Facebookpagina die voor het meisje is opgericht.

I feel both sadness and relief in informing you all that Jessica finally found peace at seven o’clock this morning. No…

Gepostet von Jessica Whelan – A fight against Neuroblastoma am Sonntag, 20. November 2016

Knuffel

Andy, zowel opgelucht als verdrietig, vertelt in de post dat Jessica in alle rust haar laatste adem uit heeft geblazen. De avond ervoor heeft hij zijn dochtertje lang geknuffeld en gekust en haar vertelt dat ze haar ogen mocht sluiten en mocht gaan slapen. Hij denkt dat ze dat moest horen om uiteindelijk inderdaad haar ogen te kunnen sluiten. Ze sliep langzaam in.

Jessica was echt een vaderskindje en dat zal ze altijd blijven, besluit hij zijn post. Hij vroeg verder om rust en privacy voor hem en zijn familie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Meisje (4) aangrijpende foto kinderkanker overleden
Sluiten