Puck Roest
Puck Roest Good vibes 15 nov 2016 / 09:10 uur

Mangoesten verstoren golfwedstrijd in Zuid-Afrika

In het Zuid-Afrikaanse Sun City eiste een groep mangoesten vorige week even alle aandacht op. De dieren kwamen tijdens de eerste ronde van de Nedbank Golf Challenge de green op rennen. Het spel werd korte tijd stilgelegd.

Zo’n twintig mangoesten verstoorden afgelopen donderdag de pot van de Franse Victor Dubuisson, de Britse Lee Slattery en de Zweedse Johan Carlsson. Gelukkig lieten de beesten de ballen liggen zodat het spelletje na het gezellige intermezzo gewoon kon worden hervat.

Dierenbezoek

Het is niet de eerste keer dat een golfspelletje wordt onderbroken door een dier. Twee jaar geleden werd de European Tour ook al korte tijd stilgelegd doordat een baviaan een bezoek bracht aan de golfbaan.

Ook de Amerikaanse PGA Tour bleek dit jaar niet veilig. Tijdens de OHL Classic at Mayakabo in Mexico kwam een slingeraap de boel inspecteren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mangoesten verstoren golfwedstrijd in Zuid-Afrika
Sluiten